3P Instituttet i Grønland

3P uddannelse i Grønland

                                     * bliv underviser i mental sundhed *

OBS: HOLD 2019-2020 BLEV AFSLUTTET I MARTS 2020. VI STARTER SOM UDGANGSPUNKT IKKE FLERE HOLD OP I GRØNLAND, MED MINDRE VI OPLEVER MEGET STOR EFTERSPØRGSEL.

Siden 2017 har vi hos 3P Instituttet i Danmark tilbudt en et-årig træning for de der ønsker at fordybe sig i forståelsen af Sydney Banks’ de tre principper – enten for:

  • selv bedre at kunne dele forståelsen med andre
  • at kunne arbejde ud fra forståelsen uden nødvendigvis at dele den eksplicit
  • eller med ønsket om at fordybe forståelsen for at øge egen trivsel, livsglæde og indre balance

De tre principper har indenfor det sidste års tid ramt Grønland og er blevet spredt hos jer med rekordfart. Vi har derfor i perioden april 2019-marts 2020 været så priviligerede at afholde en grønlandsk version af vores 1-årige uddannelse i Nuuk.

Det særlige ved den grønlandske uddannelse er først og fremmest at ca. halvdelen af træningen foregår online.

Herunder kan du læse mere om uddannelsen:

Hvor?

Uddannelsen afholdes dels online, dels i Katuaq i Nuuk.

Uddannelsens indhold:

  • 3 moduler i Nuuk, alle fredag-søndag: fredage kl. 13-17, lørdage kl. 10-16, søndage kl. 10-16.
  • 10 undervisningsvideoer med forskellige temaer.
  • 10 online sessioner a 2 timer.
  • 10 bogklub-webinarer med fordybelse i Sydney Banks’ bøger og videoer
  • Opgaver løbende mellem modulerne.
  • 9 online webinarer med amerikanske gæstelærere (ikke endeligt bekræftet, men lige nu satser vi på det bliver med Jan og Chip Chipman samt Judith Sedgeman, alle vidunderlige formidlere af principperne, elever af Syd og med mange års erfaring med at dele forståelsen i mange forskellige sammenhænge, fra erhvervslivet til fængsler)
  • 2 individuelle mentorsamtaler over Skype

Hvornår?

Onlineforløbet strækker sig fra april 2019– marts 2020

De 3 moduler i Nuuk ligger følgende dage:

14.-16. juni 2019, 13.-15. september 2019 samt 6.-8. marts 2020

Hvor meget?

Prisen for hele forløbet er 35.000,-

Vi beder dig af administrative hensyn betale hele beløbet inden uddannelsens start, hvis det er muligt for dig eller din arbejdsplads. Hvis det ikke kan lade sig gøre, har du dog mulighed for at betale i følgende rater: 1/3 2019: 15.000,- og herefter 5.000,- 1/5, 1/9, 1/11 (2019) og 1/1 (2020).

Tilmeldingsfrist?

Du er endeligt tilmeldt, når du har indbetalt den fulde kursuspris eller som minimum første rate på 15.000,- på reg 2300 konto 7557-784696. Husk at skrive dit NAVN og MAILADRESSE i kommentarfeltet.

Sidste tilmeldingsfrist er 1. marts 2019.

Dine undervisere:

Dybest set findes der kun én underviser: den universelle intelligens bag alting, den energi Sydney Banks kaldte Universal Mind. Det er denne universelle energi der er vores fælles essens, den rummer alle svar og vi kan høre visdommen derfra inde i os selv, når vores personlige sind bliver stille. På denne uddannelse kommer du derfor til at lære indefra og ud: vi kan som undervisere pege i retning af forståelsen, men det du lærer, er det du hører indefra, de indsigter der kommer til dig. Derfor er denne ud-dannelse måske i virkeligheden en ind-dannelse 🙂

På det fysiske plan bliver dine undervisere:

Mette Louise Holland er autoriseret psykolog, indehaver af den 3p-baserede psykologpraksis INTAKT og forfatter til bogen ”Dit selvhelbredende Sind”. Mette Louise har mere end 6.000 3p-baserede klientsamtaler bag sig og er den første psykolog i Danmark, der arbejder ud fra denne befriende forståelse.

Jacob Rebien er 3p mentor og underviser. Han holder kurser og individuelle samtaler og har delt sin forståelse siden 2013.

Grethe Bondo Østergaard er autoriseret psykolog hos Intakt, hvor hun har arbejdet siden januar 2017. Grethe har to hjerter: et meget stort hjerte for alle mennesker på kloden og derudover et helt særligt hjerte for Grønland, hvor hun tidligere har boet og arbejdet.

Elsie Spittle, Canada, kendte allerede Sydney Banks inden han fik sine indsigter i 1973. Hun har i mange år undervist sammen med Syd, helt frem til kort før hans død i 1973. Elsie har en helt særlig feeling, kærlighed og nærvær, der gør det svært ikke at lytte med åbent hjerte, når hun taler. Elsie har sammen med Chip Chipman overtaget Sydney Banks’ Three Principles School på Salt Spring Island i Canada, hvor de stadig underviser for mindre hold to gange om året.

Judith Sedgeman er amerikansk 3P mentor og har arbejdet ud fra denne forståelse i mange år og oprindelig trænet af Sydney Banks. Hun er uddannet psykolog og har givet sig selv titlen Mental Health Educator. Vi elsker Judiths enkle klarhed og den store varme, hun deler forståelsen med. Du kan læse mere på Judiths hjemmeside: www.three-principles.com/

Ægteparret Chip og Jan Chipman, Canada, er blandt de første mennesker der mødte Sydney Banks efter hans erkendelse af det, han senere skulle kalde de tre principper.  Chip og Jan har i mange år delt forståelsen i alt fra business-verdenen til amerikanske fængsler. Sydney Banks bad i slutningen af sit liv Chip sammen med Elsie Spittle om at føre forståelsen videre i form af the Three Principles School på Salt Spring Island i Canada, hvor Sydney Banks boede indtil sin død i 2009. Du kan læse mere om Chip og skolen på: www.threeprinciplesfoundation.org/

Mere info?

Skriv eller ring til os på: hej @ 3pinstituttet.dk / 2393 9053, vi vil altid gerne svare på dine spørgsmål 🙂