Hør hvad tidligere deltagere siger

“Det er ubetinget den bedste uddannelse, jeg har taget hele mit liv”

***

En fantastisk mulighed for dig som har lyst til at høre noget nyt. Mette Louise og Jacobs måde at være i rummet på er bare så dejlig, fyldt med kærlighed og åbenhed”

***

“Fantastisk forløb med fremragende formidlere af principperne. De varmeste anbefalinger!”

***

”Jeg har set verden på en ny måde”

***

“Jeg syntes ikke jeg havde et sprog for 3p, men til min egen overraskelse er jeg nu begyndt at dele forståelsen i mit arbejde”

***

“Indsigterne står I kø for at komme igennem”

***

“Det har føltes som luksus – det hele”

***

“Uddannelsen er den bedste uddannelse jeg har taget i mit liv”

***

”For første gang nogensinde vil et kursusindhold blive en integreret del af mit liv fremover”

***

“Det er den bedste uddannelse, jeg har været på og I har tilrettelagt det så fint, så det har føltes som luksus – det hele :-)”

Henriette Franke

***

“I har simpelthen vist mig ‘hjem’ og jeg er dybt taknemmelig. I har været så inspirerende og dejlige at være sammen med gennem hele året”

Linda Guldberg Winding, PPR

***

“Det er den eneste uddannelse hvor jeg bagefter har følt mig fuldstændig klar til at komme ud og dele forståelsen. På andre uddannelser har jeg altid tænkt at det ville være bedre lige at læse eller øve mig noget mere. Det giver ingen mening i denne forståelse”

Christina Truelsen

***

“Jeg har generelt oplevet forløbet som en af de bedste og mest opløftende rejse ever. Har taget flere coaching uddannelser og selv gået i terapi x mange, men aldrig fundet så meget ro inderst inde, som dette har givet mig”

Kari Clausen, sygeplejerske

***

”Forløbet har været inspirerende, lærerigt og har fuldstændig ændret min opfattelse af psykologien og vores måde at være strikket sammen på… mit indre kompas er blevet fuldstændig ændret og det har resulteret i, at jeg ser verden meget anderledes end tidligere. Jeg er langt mere rolig end før … fra første modul prøvede jeg at dele forståelsen i mit arbejde. Jeg kan tydelig mærke at jeg er blevet meget mere tydelig, afslappet og fri, og jeg mærker også at samtalerne bliver en ren gensidig fornøjelse”

Anne Berleme, autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi

“Fantastisk forløb med fremragende formidlere af principperne!

Jeg vil give denne uddannelse mine varmeste anbefalinger. Forløbet har udfoldet mit sprog i formidlingen af vores intakte sundhed og vores menneskelige potentiale, og åbnet for nye niveauer af forståelsen af hvordan vores egne tanker er det eneste der står i vejen for vores medfødte glæde og ro. Mette Louise og Jacob er vidunderlige formidlere af principperne, og bidrager med en klarhed og enkelhed, der giver plads til fantastiske refleksioner og samtaler om alle elementer i vores menneskelige sind. Forløbet har været varieret og fyldt med en ro og en skøn atmosfære hvor indsigterne har fået rig mulighed for at folde sig ud.

Grethe Bondo Østergaard, autoriseret psykolog, www.intaktsundhed.dk

 

“Jeg vil anbefale dette fantastiske forløb til alle der ønsker et liv med indre ro, nærvær, mentalt overskud, trivsel, glæde, forbundethed og kærlighed. OG til alle der ønsker indsigt i menneskets psykologiske grundprincipper og at dele dette med klienter eller organisationsmedlemmer og facilitere større klarhed, bedre samarbejde og ledelse, frisættelse af potentialer, high performance, forandringskapacitet, innovation og arbejdsglæde.

Mette Louise og Jacobs måde at formidle De Tre Principper på er nærværende, varm og livgivende. Indsigterne står I kø for at komme igennem…

Thanks for peace of mind and a beautiful feeling”

Lotte Lykkegaard Laursen, Cand.pæd.pæd.psych og Erhvervspsykologisk konsulent

 

“Det er ubetinget den bedste uddannelse, jeg har taget hele mit liv, og det mest befriende, jeg nogensinde har forstået om det at være menneske.

Umuligt ikke at gå ud i verden og dele denne forståelse videre med dem, der – også – gerne vil leve fra dét lettere, gladere og usårlige sted, der allerede er inde i os alle sammen.

Mette Louise og Jacob er fantastiske i deres formidling af, hvordan vores oplevelse af at være i verden er skruet sammen.

Rummet er fyldt med lethed, varme, tryghed, fis og ballade og befriende, kærlig selvironi. Netop dét, de 3 Principper er, når man forstår og lever dem.

Det gør de. Det mærkes – og smitter.”

Dorrit Kastrup. Sundhedsplejerske, Kranio-Sakral Terapeut & 3P Practitioner. Rebild. Mail : dorritkastrup @ gmail.com  Tlf. 4074 9905

 

”Jeg har set verden på en ny måde.

Fået øjnene op for en dybere forståelse for hvad mine tanker skaber af følelser – og for hvilke muligheder min indre sundhed skaber.

En kærlighed til livet og et ønske om at kunne pege mine elever ind i trygheden af at ALLE er okay og at vi alle er forbundet til den samme kærlighed!”

Flere kolleger har sagt: det du deler og den måde du arbejder med børnene på, det vil vi også kunne”

Helle Frimann, børnehaveklasseleder, Dyhrs Skole

En fantastisk mulighed for dig som har lyst til at høre noget nyt. Mette Louise og Jacobs måde at være i rummet på er bare så dejlig, fyldt med kærlighed og åbenhed.

3P er simpelt hen noget vi alle har behov for at høre. Forståelsen har givet mig en helt anden tilgang til livet, jeg tager ikke livet personligt, livet sker nemlig ikke imod mig, det sker igennem mig 🙂

 At have denne forståelse har også givet mig meget mere overskud, kærlighed og medfølelse for andre menneskers situation, da de jo kun er i stand til at gør noget ud fra de tanker som de har, nøjagtig ligesom jeg.”

Charlotte Holst Schmid, psykoterapeut,  www.danishlotus.com

”For mig har 3P Instituttets 1-årige træningsforløb for practitioners givet mig et trygt rum med plads til alle. Plads til stilhed og eftertænksomhed. Rum til at tale og ikke mindst at lytte og en særligt dejlig stemning. I dette rum har jeg oplevet at min egen forståelse og evne til at formidle mere og mere falder på plads. Som på en gang både at blive fyldt med lethed og en dybde. Jeg er begyndt at få et sprog for min forståelse eller rettere en dybere fornemmelse af det at formidle 3P forståelsen. Jeg holder meget af Jacob og Mette Louises måde at formidle de tre principper på, de to supplerer hinanden på den bedste måde. Jeg kan varmt anbefale dette kursus. Det vil give mening for alle at høre om principperne og at give sig selv denne mulighed for fordybelse.

Jeg bruger allerede nu principperne i mit arbejde og har længe puslet med tanken om at starte som selvstændig 3p practitioner ved siden af. Nu oplever jeg på magisk vis at klienterne begynder at dukke op af sig selv og jeg føler mig så rolig i det og føler mig i meget højere grad end tidligere i stand til at dele forståelsen uden at have forventninger til mig selv, i forhold til hvordan det skal gå. Det giver en vidunderlig indre arbejdsro og –glæde.”

Helle Ladefoged Hansen, coach og trivselsvejleder

hlh.skelund @ gmail.com / 21673334

”At tage denne uddannelse har givet mig så mange indsigter i livet og de 3P’er. Og en læring i at dele. Det fantastiske i at være sammen med de samme mennesker over en periode på næsten et år og dele forståelsen og erfaringerne med de 3P’er. En nærhed og en forbundethed man sjældent oplever. Mette Louise og Jacob pegede mig som elev på den mest fine måde i den retningen som er de 3 principper,  også når jeg gik lidt vild undervejs, for det sker. Det har været et fantastisk forløb som jeg vil tage med mig for altid i mit hjerte, hvor det vil bidrage med en helt ny og let måde at se og være i mit privat- og arbejdsliv på. Jeg er fuld af taknemlighed for at have fået de 3principper ind i mit liv. 

Jeg oplever at forståelsen blandt meget andet er yderst hjælpsom i måden jeg kommunikerer med mine medarbejdere på i mit job som leder.”

Lisette Terkelsen

 

“Indsigterne, de mere klare tanker og letheden, jeg har fået fat i igennem 3P uddannelsen hos 3P Instituttet er mulig for alle – og jeg glæder mig over i dag selv at arbejde med at give forståelsen videre og folde den bredere ud.”

Malan Egholm Syhler, psykoterapeut og billedkunstner.

www.din-indre-sundhed.dk

 

”Følelsen af at stå midt i livet og vide at jeg allerede før jeg startede uddannelsen hos Mette Louise og Jacob var beriget med livets gave – forskellen er nu at jeg kan mærke den gave, det kunne jeg ikke før. Jeg mærker det menneskelige design. Jeg syntes ikke jeg havde et sprog for 3p, men til min egen overraskelse er jeg nu begyndt at dele forståelsen i mit arbejde.

Alt er næsten det samme og alligevel er alt forandret for mig”

Mathilde Møller

***

”Den ro og kærlighed, som hele tiden har været mig, er i løbet af dette år vokset sig uendeligt meget større, end jeg nogensinde havde troet den kunne blive. At have et helt år med fordybelse i vores menneskelige natur har været en gave!”

Sanne Schroll Lønborg, underviser i mental sundhed

sanneschroll @ gmail.com / tlf 61396516

***

”10 måneder der bringer dig tættere på det liv du allerede ER 🙂

En uddannelse du i højere grad forstår med hjertet frem for intellektet.

En livsforandrende forståelse. Jeg er evig taknemmelig”

Marie Berre. Mentor, coach og rådgiver i mental sundhed

***

”Mette Louise og Jacob deler forståelsen af de tre principper med en stor dybde og indsigt. Samtidig er formen let, rolig og humoristisk. Ved at følge uddannelsen har jeg opdaget en stor, indre ro og min forståelse af de tre principper er blevet udvidet og forankret.

Jeg kan på det varmeste anbefale uddannelsen til alle, der ønsker at fordybe sig i forståelsen eller måske bare hænge ud i en meget sund, let og kærlig atmosfære”

Asta Nissen. Mentor i mad og psyke. www.bak-nissen.dk

***

“Et fantastisk uddannelsesforløb. Kombinationen af jeres formidling af de tre principper og jeres facilitering af deltagernes egne fortællinger af oplevelser, indsigter og refleksioner har resulteret i en uddannelse, som jeg vil bruge personligt og professionelt resten af mit liv.

Jeg har hele livet søgt efter svar/mening i forskellige retninger. Den søgen er nu slut. Jeg har fundet ro og tillid til at jeg og alle altid allerede er ok, at livet former sig som det skal.

Jeg behøver ikke længere meditere en time hver dag for at finde ro. Jeg er altid allerede rolig, det er kun mine tanker, jeg kan fare vild i. Jeg behøver ikke at tage mine tanker så seriøst – det er bare tanker – mine kreative evner til at forestille mig hvad som helst. Jeg har lært at lytte med hjertet!

Jeg behøver ikke at forstå livskraften med mit intellekt, jeg føler den.

Jeg forstår og føler mine medmennesker som jeg aldrig har forstået før. Jeg har tillid til at livet viser mig vejen når jeg er klar.

For første gang nogensinde vil et kursusindhold blive en integreret del af mit liv fremover”.

Malene Laursen. Tlf 61656837

***

”Uddannelsen 3P practioner er den bedste uddannelse jeg har taget i mit liv. Uddannelsen uddyber de 3 principper, ud fra den nye paradigme af Sydney Banks. Selvom jeg allerede før uddannelsen havde haft kendskab til de 3 principper har jeg haft nuanceret læring under uddannelsen. Jeg har f.eks. Lært det med at lytte, lytte til følelsen bag ordene. Man behøver ikke at have kendskab til de 3 principper før uddannelsen, det får man under modulerne. Og det fantastiske ved de 3 principper er, at man oplever/føler de forskellige nuancer af livet lige præcis i nuet- som at kigge på livet gennem en diamant”.

Arnajaraq Nielsen Lyberth. 3P facilitator. Mail: arnlyb@gmail.com

***

“Da jeg startede på Mette Louise og Jacobs uddannelse havde jeg de sidste 35 år af mit liv haft mange depressive tanker og meget uro i kroppen. Nu, et lille år efter, er jeg fyldt med så meget ro, kærlighed og glæde. Tak!!”

Mette Lene. 3P coach i mental sundhed. 8471 Sabro. Tlf. 28 55 29 88 / mettelenekristiansen@gmail.com